Resultaten voor taxibedrijf

taxibedrijf
 
Taxibedrijf Oosterhout.
Als gerenommeerd taxibedrijf voor Oosterhout en omgeving zijn wij de aangewezen aanbieder van kwaliteit en een vriendelijke ritprijs. Om dat mogelijk te maken beschikken we over goed opgeleide taxichauffeurs die de weg op kunnen met goed onderhouden taxi's' en taxibusjes.
Claessens Vervoer op maat.
Claessens Personenvervoer is een taxibedrijf dat inmiddels bijna 50 jaar in de regio Limburg en met name Sittard en omstreken personenvervoer verzorgd. Momenteel is het alweer de derde generatie die leiding geeft aan het bedrijf. Op het gebied van zakelijk vervoer heeft Claessens Personenvervoer al meer dan 50 jaar ervaring.
REVO Taxi 0164-252000.
Revo neem de taxi. REVO Taxi bestaat reeds ruim 70 jaar en is gevestigd in Bergen op Zoom. Ontstaan als een klein familiebedrijf en inmiddels onder de derde generatie uitgegroeid naar een professioneel middel/groot taxibedrijf met een grote ervaring in diverse vormen van personenvervoer.
taxibedrijf TaxiPro.
De Arbowet verplicht bedrijven om een Risico Inventarisatie Evaluatie RIE uit te voeren. Toch doen lang niet alle taxibedrijven dit, constateert Sociaal Fonds Mobiliteit. SFM heeft zijn RIE voor de taxibranche onlangs vernieuwd en. 15-10-2020 Reageer door: Vincent Krabbendam. Concurrerende taxibedrijven gaan intensiever samenwerken. Domstad Mobiliteit uit Nieuwegein en Bato-Eemland Personenvervoer uit Amersfoort werkten al langer samen, maar onlangs hebben zij die samenwerking naar een hoger plan getild. We zijn concurrenten van elkaar, maar het één sluit het ander. 04-09-2020 Reageer door: Vincent Krabbendam. Taxi de Reest failliet verklaard.
Taxi van Meurs: Taxi van Meurs website.
Lees meer over Parttime Chauffeurs Groepsvervoer Taxi m/v regios Parkstad en Sittard-Geleen. Taxibedrijf van Meurs wint leerlingenvervoer Simpelveld. Taxibedrijf van Meurs uit Simpelveld mag de komende drie jaar het leerlingenvervoer in die gemeente voor zijn rekening nemen. De overeenkomst kan daarna nog maximaal drie keer met een jaar worden verlengd. Lees meer over Taxibedrijf van Meurs wint leerlingenvervoer Simpelveld. TVM is o.a. Huur onze touringcar! Klant aan het woord. Frits van Zanten contractmanager gemeente Maastricht over de samenwerking met TVM.
Homepage Taxibedrijf De Groen.
Geweldige service, stipt op tijd en een erg vriendelijk service. Op de heenweg precies op tijd en op de terugweg stond de taxi al klaar bij Eindhoven airport. Bedankt en tot de volgende keer! 4708 AM Roosendaal. 0165 53 34 34.
Taxibedrijven: Alle goede taxicentrales in Nederland.
Wij leveren Schiphol vervoer op maat. Heeft u een taxi nodig om u van A naar B te brengen? Bel dan direct de taxicentrale in uw regio via 0900-Taxiservice! Kaijer Taxi en Ziekenvervoer. Welkom Taxi kaijer. Taxi Direct Zuid Holland. Wij bieden luchthaven service tegen vaste lage en concurrerende tarief aan. Deze tarieven zijn bedoeld voor een exclusieve taxi van uw adres tot aan de vertrekhal op de luchthaven. Kwaliteit, veiligheid en goede service staan bij onze diensten. Taxi Jan Den Bosch. Taxi Jan Den Bosch, betrouwbaar personen vervoer in Den Bosch s-Hertogenbosch Taxi en taxibus telefoon 088-1128822. Getoond 110 van 511. vorige 1 2 3 4 5 6 7 51 52 Volgende. Actief in verschillende steden en regios. 7 dagen per week bereikbaar. Uw taxibedrijf aanmelden. Met behulp van Klantervaringen Online krijgt u direct een overzicht van alle goede taxibedrijven inclusief beoordelingen van klanten. Het kiezen van een juist taxibedrijf.
Taxibedrijf Aaliyah Amsterdam.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Holland Regio Amsterdam Taxibedrijf Aaliyah. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Amsterdam. Het adres van Taxibedrijf Aaliyah is Kleine Wittenburgerstraat 201 in Amsterdam. informatie alleen over amsterdam. Wijken in gemeente. Taxibedrijf Aaliyah Dit is mijn bedrijf!
Taxi Den Bosch en Rosmalen Taxibedrijf van Alebeek.
Bij Taxibedrijf van Alebeek zit u goed! 073 52 139 39. Al ruim 50 jaar vertrouwd Al sinds 1968 hét taxibedrijf van de regio Den Bosch en Rosmalen. Bij Taxibedrijf van Alebeek zit u goed! 073 52 139 39. Al ruim 50 jaar vertrouwd Al sinds 1968 hét taxibedrijf van de regio Den Bosch en Rosmalen. Bij Taxibedrijf van Alebeek zit u goed! 073 52 139 39. Taxi Den Bosch, Rosmalen en omgeving.
Eerlijk Taxibedrijf Krimpen aan den IJssel Oozo.nl.
Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 76575977 en is gelegen in Kortland-Zuid in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Bij Eerlijk Taxibedrijf is 1 persoon werkzaam. Meer weten over Eerlijk Taxibedrijf? Toon in Google Maps.
Snel naar het ziekenhuis? Bel Taxi Kling uit Oss.
Hij rijdt dagelijks taxi en is bekend bij veel van onze vaste klanten. Taxi Kling kent niet alleen een wisseling van de wacht in eigenaren, maar ook in techniek. De ouderwetse autos en communicatietechnieken uit de vorige eeuw hebben plaatsgemaakt voor de toekomst.

Contacteer ons