Zoeken naar vertalen

vertalen
 
Translator voor Outlook Office-ondersteuning.
Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer in het leesvenster de knop Vertalen. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven. Selecteer X boven aan het venster Vertalen om het venster te sluiten.
AVB Vertalingen Het vertaalbureau voor Professionele vertalingen.
Casestudy: Vertaling Frans naar Nederlands210 pagina's' fiscale documenten Frans-Nederlands in 10 dagen De klant Een van de grootste notaris-/advocatenkantoren van Nederland. De opdracht Vertaling van 210 pagina's' 113.000 woorden gespecialiseerde fiscale, financiële en juridische tekst van het Frans naar het Nederlands.
Vertaalbureau Urgent Vertalen.
Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag. Geen extra kosten. Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen. Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen. Met Urgent Vertalen bespaart u deze kosten.
Professioneel vertalen Masters Universiteit Utrecht.
De keuze uit vijf brontalen: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. De mogelijkheid om je te verdiepen in vertaaldomeinen medisch vertalen, juridisch vertalen, technisch vertalen, economisch vertalen, journalistiek vertalen, vertaling van marketing en mediateksten. Veel praktijksimulatie: een grote verscheidenheid aan vertaalopdrachten.
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Reverso Context Vertaling in context Duits, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Portugees, Russisch, Nederlands, Arabisch, Japans, Pools, Roemeens, Turks, Chinees.
Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data.
Vertaalmachine.
ELV Expertisecentrum Literair Vertalen.
Snel naar: Leerlijn Literair Vertalen Inloggen in het Vertalersbestand. Workshop creatief vertalen van Read My World. 18 mei 2021 Evenementen. Aankomende zomer organiseert literair platform Read My World in samenwerking met het ELV, De Tank en het Vertalershuis Amsterdam een serie workshops waarin het speelveld van literaire vertalingen binnen én buiten het boek onder de loep wordt genomen.
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Wat kost het om één document te laten vertalen? Livewords.com.
Vertaalgeheugens zorgen niet alleen voor kostenbesparingen, maar verhogen ook de efficiëntie en consistentie van vertalingen. De kostenbesparing komt voort uit het feit dat vertaaleenheden vaak strings van één zin die al eerder zijn vertaald, in volgende vertaalprojecten opnieuw kunnen worden gebruikt. Dit vermindert het aantal te vertalen woorden, waardoor de efficiëntie toeneemt en het vertalen minder tijd kost.
bol.com Vertaalcomputer vertaal apparaat voice translator, vertalen in 40 talen Vakantie.
Meer gemak en voordeel met Select. Voor maar 999, per jaar. Kies jouw winkel. Vertaalcomputer vertaal apparaat voice translator, vertalen in 40 talen Vakantie vertaler geschikt voor ruim 200 landen. Merk: IST vertalingen. 3.0/5 2 reviews. Afbeelding 1 van 7.

Contacteer ons