Meer resultaten voor woordenboek

woordenboek
 
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Synoniemen.
Het woordenboek Synoniemen. Voer een omschrijving in om in het woordenboek op te zoeken. De Webmaster zoekt oude puzzelboekjes. Je internetbrowser ondersteunt geen JavaScript, of het is uitgeschakeld. Dit is vereist om het woordenboek te kunnen gebruiken. Voor mobiele apparaten komt er spoedig een mobiele versie online.
Het ambtelijk woordenboek TEKSTNET. Facebook. LinkedIn. Twitter.
Geschreven in ambtelijk woordenboek door Webredactie / 18 maart 2018 /. Dit digitale Ambtelijk Woordenboek verklaart honderden ambtelijke termen. Het is gemaakt voor ambtenaren die helder willen schrijven én voor mensen die documenten van de overheid niet begrijpen. Het woordenboek is samengesteld door Wouter de Koning.
Woordenboeken taalcursussen kopen? Online boeken kopen bruna.nl.
Markeerstiften en highlighters. Plakband en tape. Alles in opbergen. Phone en tablet accessoires. USB sticks en SD kaarten. Alles ict en digitaal. Alles in categorie kantoor. Teken en kleurboeken. Haken en breien. Schilderen, verven en kleien. Alle knutsel en hobbyboeken.
Woordenboek Apps op Google Play.
De gratis versie van de Woordenboek app ontsluit nu alle woorden en betekenissen en maakt helemaal onder in beeld een beetje reclame. Tegen een kleine vergoeding verwijdert u de reclame voor altijd en krijgt u gelijk ook de beschikking over extra functies.
woordenboek Nederlands woordenboek Woorden.org.
copy Kernerman Dictionaries. Als je een deel van een woord tussen haakjes zet, moet je dan een streepje gebruiken? Is het woorden-boek, woorden-boek, woordenboek of woorden boek? Zie Woordenboek / woorden-boek. 14 definities op Encyclo., een boek waarin woorden met betrekking tot een taal alfabetisch zijn geordend en waarin over die woorden informatie wordt verschaft. De gebruikelijke benaming voor een boek dat de woorden van een taal inventariseert en de betekenis van die woorden omschrijft, zoals in het Middelnederlandsch woordenboek. Frederik de Houtman de broer van Cornelis stelde in 1603 de eerste Nederlands-Maleise grammatica en het eerste woordenboek samen P.P.Roorda van Eysinga: maakte een Ne. een boek waarin de woorden en uitdrukkingen van een taal zijn gerangschikt met hun grammatische eigenschappen, gebruiksmogelijkheden, betekenissen of vertalingen. Abstract: Uiteraard kunnen in een woordenboek de betekenis, de schrijfwijze of de uitspraak van woorden worden opgezocht. Er bestaan verschillende woordenboeken speciaal. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met woordenboek.: Deze woorden eindigen op woordenboek.: beeldwoordenboek betekeniswoordenboek handwoordenboek leerderswoordenboek leerwoordenboek puzzelwoordenboek rijmwoordenboek uitspraakwoordenboek vakwoordenboek zakwoordenboek.
Woordenboek Vind de betekenis van woorden.
Zoek de betekenis van.: Vind de betekenis van woorden in onze Nederlandse Engelse woordenboeken. Onze verklarende woordenboeken helpen je met het vinden van de betekenis van een woord. Naast de definitie van woorden bevat het woordenboek ook voorbeelden, synoniemen en andere gerelateerde termen.
Woordenboeken Universiteitsbibliotheek Universiteit Utrecht.
De lijst hieronder verwijst direct naar de online woordenboeken van een specifieke taal. Nederlands Engels Duits. Frans Italiaans Spaans. Portugees Keltisch Klassiek. Geeft u de voorkeur aan papieren woordenboeken? In de Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park vindt u ze bij de collectie NASLG naslag op de begane grond in kasten 2 tot en met 5. Handwoordenboeken moderne talen staan op verschillende studietafels verspreid door de bibliotheek. Woordenboeken zijn niet te leen, maar bij de servicebalie kunt u een woordenboek Engels-Nederlands lenen voor één dag.
Zeeuws Woordenboek Het eerst online Zeeuwse woordenboek.
en maak kans op een ZEEUWEN BE LIKE Kalender 2017. Bekijk hier Inschrijven. Registreer je hier Lees mijn verhaal misschien kan je ook meehelpen. Alle Zeeuwse woorden die de gebruikers hebben toegevoegd aan dit woordenboek. Regio's, gemeentes, plaatsen aantal woorden.
Puzzelwoordenboek woordenboek.
Ook in de database. Woordenboek woordafleidkundig 1. Woordenboek de Nederlandsche taal 1. Woordenboek in meer dan twee talen 1. Woordenboek van de Nederlandse taal 1. Woordenboek van een dialect 1. Woordenboek van een idioom 1. Woordenboek van regio 1. Huiselijke twist 5.
Nieuw! Woordenboek voor het Eindexamen 2016-2017.
Ze waren niet blij en beredeneerden dat ons woordenboek geen woordenboek is. Maar konden niet helder aangeven waarom dan niet. Als je het woord conjunctuur tijdens het examen economie mag opzoeken in de Dikke Van Dale, waarom mag dat dan niet in ons woordenboek?
Woordenboek Cheaque.
is het een stukje tekst die je in een bepaald document zet om te kijken wat nu precies de vormgeving van de letters zal zijn. Bekijk alles met LORUM IPSUM. LIGDE GIJ D'R' ALAAF. LIG JIJ ER AL AF ALAAF.

Contacteer ons